Bicsérdi Bio Kft.

A Bicsérdi Bio Kft. szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik ökológiai gazdálkodás keretei között. Termesztett kultúrák között megtalálható tönkölybúza, a kukorica, szója, napraforgó, len.

Cégünk a Bicsérdi Bio Tökmagolaj előállítója, mely az általunk termelt tökmagból kerül előállításra.  Földjeink 2005 óta nem kaptak növényvédőszert, sem műtrágyát. A tökmag préselésére a stájerországi Labuggers olajpréselő üzemben kerül sor, mely szintén ökológiailag ellenőrzött keretek között működik. A sajtolás technológiája az évszázados múlttal rendelkező klasszikus stájer módszerrel történik, mely annyit jelent, hogy a magok tisztítása, őrlése után vízzel és kevés sóval átgyúrva tökmag masszát kapunk. Ezután kíméletes, lassú melegítéssel érik el a magok optimális állapotát mind az illat, mind az állag, mind a szín szempontjából. Maga a préselés hidraulikus sajtolóval történik. A már kész olajat visszaszállítjuk Bicsérdre, itt kerül sor a palackozásra.

A Bicsérdi Bio Tökmagolaj 0,5 l és 0,25 l-es palackokban kerül forgalomban, a kiszerelések bruttó ára bicsérdi átvétel illetve postázás esetén (a postaköltséget nem tartalmazza!):

  • 0,25 literes: 2 500 Ft
  • 0,5 literes: 3 900 Ft

Megrendelést vagy információ kérés esetén kérjük az alábbi elérhetőségeinken keressenek:

Email: bicserditokmagolaj@gmail.com

Telefon (mobil): +36-70/375-7157

Telefon (vonalas): +36-73/472-293